Leen eens een spel!

Nieuw in de bib: gezelschapsspellen!

Spelletjes zijn – naast lezen – hét middel om de hersenen te stimuleren en brengt mensen samen. En dat is belangrijk, zeker in deze coronatijden. Met je bubbel aan tafel zitten voor een gezellig spel is eens een leuke afwisseling dan in je eentje achter een computerscherm.

We hebben een mooie variatie voor iedereen van 2 tot 99 jaar. Een greep uit het aanbod: Catan, Triominos, Vlotte geesten, Time’s Up, Weerwolven van Wakkerdam, Carcassonne, meerdere SmartGames, … We starten met een kleine collectie van 40-spelen. In de loop van de maanden januari en februari wordt de collectie verder aangevuld met evenveel nieuwe gezelschapsspellen.

1. Elke lener kan maximaal twee spelen lenen
2. Een spel wordt uitgeleend voor een periode van 4 weken, je kan maximaal twee maal verlengen (tenzij het spel gereserveerd is)
3. Wanneer een spel te laat binnengebracht wordt, gelden de standaardvergoedingen van €0.10 per dag na de uitleentermijn
4. Wanneer een deel van het spel ontbreekt, maar het spel kan nog gespeeld worden, wordt een vergoeding van €2 aangerekend. De spelen worden telkens op volledigheid gecontroleerd bij het binnenbrengen.
5. Wanneer een spel bij het binnenbrengen niet meer gespeeld kan worden wegens beschadiging of ontbrekende delen, wordt de aankoopprijs en een administratieve kost aangerekend.